Polak Building Erasmus Universiteit Rotterdam 360

Bovenstaande foto is gemaakt met de Panono 360 foto bal. Nu ik een nieuwe gadget heb moeten mijn collega’s deze ook even zien. Ik heb hierbij de HDR stand gebruikt op een monopod (een statief met 1 poot) welke ik weer in mijn hand heb gehouden. HDR is eigenlijk drie of meer foto’s samenvoegen tot één foto. hierboven kan je dat goed zien aan de persoon die de trap op loopt. Hij is in beweging wanneer de drie foto’s achter elkaar zijn gemaakt.
Note to self; gebruik geen HDR met bewegende objecten.
Een klein weetje;
Polak building located on the Erasmus University of Rotterdam in the Netherlands (Holland). This is a multifunctional education building with 900 modern study spots, een collegeroom for 260 students. Polak Building is designed by architects Paul de Ruiter.