Wow! Een hele pagina over mij!

Dan ga ik die hele pagina ook maar vullen ook! Ik heet Ramon Bovenlander, Bouwjaar 1986. Ik heb een Full Time job bij het Media Support Center op de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Ik houd mij bezig met online onderwijs en technische innovatie voor het onderwijs.

Naast mijn werk heb ik ook een passie voor fotografie welke weer perfect te combineren is met mijn andere passie webdesign. In deze hobby’s kan ik mijn creativiteit en leergierigheid in kwijt. Deze wereld veranderd zo snel en de technieken ook waardoor ik altijd getriggerd wordt om weer dingen uit te zoeken en deze waar ik kan toe te passen.

Ook ben ik, zoals zo velen, gek op gadgets! Vaak vermaak ik mij prima om de gadget helemaal uit te pluizen om te kijken hoe alles werkt en het maximale eruit uit te halen. Eenmaal gelukt is de lol er snel af en soms hebben we er ook nog wat aan om het ergens nuttig te gebuiken! Met we bedoel ik mijn vrouw waar ik al meer dan 10 jaar mee samen ben.

Tussen al mijn bezigheden vind ik ook nog wat tijd om elk jaar weer als leiding mee te gaan met Dotokamp. Dit doe ik met veel plezier en ik krijg er veel energie van terug. Met dotokamp gaan er z’n 110 kids voor een week op kamp en ik ben 1 van de 25 man leiding die de kids een topweek bezorgd.

SO THAT’S ME IN A NUTSHELL!

Heb je nog vragen? neem dan Contact met mij op.